Lendava vabi

AVTORSKE PRAVICE IN UPORABA VSEBIN 

Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletni strani www.lendava-lendva.si so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine lastnika / upravljavca spletne strani ter z njo povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletno stran www.lendava-lendva.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.lendava-lendva.si izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.lendava-lendva.si v komercialne namene ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.lendava-lendva.si so informativne narave. Lastnik / upravljavec se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka. 

Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Zaradi prikladnosti spletna stran ali podstrani z namenom podajanja celovitih turističnih informacij vsebuje povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo.

Zapisi iz družbenih omrežij na spletnih straneh www.lendava-lendva.si so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja in ne predstavljajo stališča lastnika / upravljavca.


FOTOGRAFIJE IN VIDEO MATERIALI

Vse fotografije na spletni strani www.lendava-lendva.si so last TZ Lendava vabi / Občine Lendava ali pa so zanje od avtorjev pridobljene ustrezne pravice za njihovo uporabo.

Uporaba fotografij je dovoljena zgolj in izključno za osebno uporabo (za ozadja za zaslon, ohranjevalnike zaslona, spletne strani, elektronske dokumente, tiskanje na papir, seminarska dela, pedagoške namene...). V vseh dokumentih je potrebno navesti točen spletni naslov, od koder ste fotografijo naložili, tj. www.lendava-lendva.si oziroma povezavo do ustrezne podstrani.

Prepovedana je vsakršna reprodukcija fotografskega in video materiala, distribucija ali kakršnakoli uporaba fotografij ali vsebin v pridobitne namene (prodaja fotografij tretjim osebam,...).

Za podrobnejše informacije v zvezi z vsebino se obrnite na info@lendava-vabi.si.

Avtorji fotografij:

 • Črt Slavec
 • Sava Hotels & Resorts, Terme Lendava
 • Biserka Sijarič, Foto-video klub Lendava (FVKL)
 • Borut Graj, FVKL
 • Kristijan Jesenović, FVKL
 • Miran Dominko, FVKL
 • Peter Škrilec, FVKL
 • Sandi Baumgartner, FVKL
 • Tomaž Galič, FVKL

Podrobneje v pripetem dokumentu.

Ostale fotografije:

 • Arhiv Turistične zveze Lendava Vabi
 • Arhiv Zavoda za turizem in razvoj Lendava
 • Arhiv Galerije-Muzeja Lendava
 • Za Občino Lendava Mediaspeed
 • »Free« galerije s spleta

Dobrodošli

OBIŠČITE NAS!

Deli s svetom svojo zgodbo o Lendavi z našim #lendavavabi #visitlendava hashtagom in nas poišči na socialnih omrežjih

#lendavavabi #visitlendava