Praznična podoba Lendave

Praznična podoba Lendave

Pred prvo adventno nedeljo je Lendava zasijala v soju prazničnih luči. Zaradi trenutnih razmer tudi prižiganje osvetlitve in pričetek najbolj praznično obarvanega, družinskega in pravljičnega časa v letu se aktivnosti v občini niso pričele tako kot običajno, z druženjem in programom na prostem.

27.11.2021
Praznični december v gledališču

Praznični december v gledališču

Praznično bo tudi v Gledališki in koncertni dvorani Lendava. Prva sobota v decembru bo baletno obarvana, drugo soboto je na sporedu koncertna komedija Špas teatra, tretjo soboto se bo Špas teater predstavil še s komedijo Avdicija, zadnjo decembrsko soboto pa bo Božično-novoletni koncert Simfoničnega orkestra SNG Maribor. Brezplačne vstopnice se lahko prevzamejo na blagajni Gledališke in koncertne dvorane Lendava.

04.12. - 27.12.2021
Gledališka in koncertna dvorana
Božični sejem

Božični sejem

Božični sejem bo v decembrskem času poskrbel za pisano paleto božično-novoletnih ter rokodelskih izdelkov, kakor tudi domačih dobrot in izdelkov lokalnih ponudnikov. Božični sejem s tržnico, kjer vas bodo greli kuhano vino in dišeče dobrote, vabi na ploščad pred Gledališko in koncertno dvorano v soboto, 18. decembra od 10.00 naprej. 

10.00
18.12. - 18.12.2021
Ploščad pred GKD

OBIŠČITE NAS!

Deli s svetom svojo zgodbo o Lendavi z našim #lendavavabi #visitlendava hashtagom in nas poišči na socialnih omrežjih

#lendavavabi #visitlendava