NOVICE

Martinovanja letos drugačna

Martinovanja zaradi nastalih razmer letos ne slavimo v obliki tradicionalnih dogodkov, na vinskih stojnicah, pohodih in krstih mošta. Da pa ta praznik nikakor ne izostane, vinsko ponudbo in predstavitve vinarjev selimo na splet.Martinovo, ki ga sicer slavimo s tradicionalnimi prireditvami, pohodi, krsti mošta in zabavnimi dogodki na vinorodnem območju Lendavskih goric, se letos slavi vse prej kot tradicionalno. Zato smo se z najvišjega razglednega stolpa v Sloveniji tokrat ozrli po tradiciji lendavskega vinogradništva in vinarstva - vinsko kapljico vinarjev smo »oplemenitili« še z digitalno različico in naše vinarje ter vinogradnike predstavili skozi video predstavitve na spletu.

Vabimo vas, da si ogledate zgodbo lendavske vinsko-turistične ceste, ki prav v tem času očara z barvitim ozadjem jesenske kulise!

http://vinarium-lendava.si/  /  http://lendava-lendva.si/

https://www.facebook.com/vinariumlendava

https://www.instagram.com/vinariumlendava/

Martinovo od kleti do kleti v posebni izvedbi

Pet vinogradnikov iz Doline pri Lendavi je pripravilo posebno polnitev svojih vin, ki smo jih skupaj z unikatnimi degustacijskimi kozarci zapakirali v lične darilne embalaže.

Vsi, ki bi radi ob Martinovem popili kozarček vina ali dva, si lahko svoj poseben Martinov paket naročite domov ali prevzamete osebno v trgovini Dolinčanka v Dolini (med tednom med 7.00 in 15.00, v soboto med 7.00 in 12.00).
Naročila sprejemamo na td.dolina@gmail.com, po telefonu na 040 250 636 (Monika) ali osebno v trgovini Dolinčanka. Cena Martinovega paketa, ki vključuje 2 steklenici vina 0,25l ter unikatni degustacijski kozarec znaša 9 eur.
Tokrat bomo vina poskusili doma, a upajmo, da se bomo naslednje leto lahko skupaj podali na jubilejni 10. Martinov pohod »od kleti do kleti«.
"Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju!"

V OBJEMU NARAVE

OBIŠČITE NAS!

Deli s svetom svojo zgodbo o Lendavi z našim #lendavavabi #visitlendava hashtagom in nas poišči na socialnih omrežjih

#lendavavabi #visitlendava