NOVICE

Zaprtje ustanov, preklic dogodkov

Glede na povečano nevarnost okužb in širjenje korona virusa v Sloveniji so kulturne in turistične ustanove v Lendavi zaprle svoja vrata, odpovedani so tudi vsi dogodki.

Stolp Vinarium je skupaj s kavarno in s kulinaričnimi hiškami do nadaljnjega zaprt za vse obiskovalce. Načrtovani dogodki oz. razstave bodo preloženi na poznejši termin. Za več informacij se obrnite na e-naslov: info@vinarium-lendava.si, spremljajte nas tudi na www.facebook.com/vinariumlendava/.

----

Galerija-Muzej Lendava je od petka, 13. 3. 2020 do nadaljnjega oziroma do preklica zaprta za vse obiskovalce. Vsi načrtovani dogodki v Galeriji-Muzeju Lendava odpadejo ali pa bodo prestavljeni na poznejši termin.

V prostore javnega zavoda je možen vstop le zaposlenim osebam in delavcem, ki opravljajo vzdrževalna dela. Program Galerije-Muzeja Lendava bo prilagojen v skladu z navodili Ministrstva za zdravje RS, NIJZ in Občine Lendava.

Za več informacij so na voljo na info@gml.si ali po telefonu: 02 578 92 60.

----

Lendavska knjižnica je z vsemi krajevnimi knjižnicami do nadaljnjega za stranke zaprta.

Za informacije so strankam na razpolago od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro na telefonski številki: +386 (0)2 574 25 83 ali na info@kkl.si.

Priporočamo v branje elektronske knjigerevije, revijo Linduaelektronske zbirke na daljavo, druge podatkovne baze in portal za elektronsko izposojo knjig BIBLOS

----

Do preklica  so odpovedane tudi vse prireditve v Gledališki in koncertni dvorani Lendava ter v Sinagogi Lendava.

----

Od ponedeljka 16. marca naprej je zaprta pisarna TIC na Glavni ulici. Za vse informacije smo na voljo na e-naslovu: tic@ztr.si; spremljajte nas tudi na www.facebook.com/visitlendava/.

Do nadaljnjega je zaprt tudi Kolesarski center Murana. Kljub temu smo stalno dosegljivi na mejl: info@ztr.si.

----

V Zavodu za kulturo madžarske narodnosti Lendava do nadaljnjega zapiramo svoja vrata za zunanje obiskovalce. Pri tem gre za zaprtje razstav, knjigarne, odpoved predstav, prireditev, okroglih miz, izobraževanj in drugih oblik, v okviru katerih se zadržuje večje število ljudi.

Zaradi otežene dostave časopisov in knjig iz Madžarske bo od ponedeljka 16. 3. 2020 do nadaljnjega zaprt tudi Center Bánffy.

Razpisno dokumentacijo za “Szülőföldön magyarul” nam lahko pošljete po pošti na naš naslov Glavna ulica 32. V nujnih primerih nas lahko pokličete na 02/577-6660 ali pišete na info@mnmi-zkmn.si.

V OBJEMU NARAVE

OBIŠČITE NAS!

Deli s svetom svojo zgodbo o Lendavi z našim #lendavavabi #visitlendava hashtagom in nas poišči na socialnih omrežjih

#lendavavabi #visitlendava